Internet Marketing

Internet marketing, za razliku od optimizacije sajta kojom se postiže bolje rangiranje u rezultatima organske pretrage (organic search results), uključuje korišćenje servisa kao što su Google AdWords ili Facebook Ads kako bi podstakli bolji rejting u takozvanim rezultatima plaćene pretrage (paid search results).

Google i Facebook oglasi

Oglašavanje na internetu danas predstavlja jedan od osnovnih vidova Internet Marketinga pomoću kojeg preduzeća, kompanije, organizacije, udruženja ili fizička lica reklamiraju svoje usluge ili proizvode. Najpopularniji vid online oglašavanja danas svakako predstavljaju Facebook i Google oglasi. Ove aplikacije nude mogućnost izrade oglasa prema ključnim rečima koje želite da se prikazuju u rezultatima pretrage. Najveća prednost ovakvog vida oglašavanja je što se vaši oglasi direktno prikazuju ciljnoj grupi koja pretražuje navedene ključne reči. Time se postiže najveći stepen vidljivosti (a samim tim i isplativosti) oglasa u rezultatima pretrage na željenim stranicama.

Internet Marketing

*prikazana je početna cena po satu jedne od navedenih podusluga

Cena usluge

Cena usluge vođenja Internet Marketinga pre svega zavisi od vrste podusluga za koje se opredelite. Imajući u vidu da su u pitanju oglasi koji se plaćaju, nema ograničenja u smislu broja ili trajanja oglasa koje želite. Stoga konačna cena zavisi i od visine iznosa za koji se opredelite da uložite u online oglašavanje. Usluga obuhvata istraživanje trenutnog stanja u rezultatima pretrage za odabrane ključne reči, kao i izradu i postavljanje oglasa. Ukoliko niste sigurni koji je najoptimalniji iznos koji biste izdvojili za oglašavanje, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam naše najbolje preporuke.

Forma za upit/porudžbinu

Ime i prezime: *

Naziv preduzeća:

Imejl: *

Broj telefona: *

Vebsajt/URL: *

Odaberite usluge: *
 Google Oglasi (AdWords) Facebook Oglasi (Ads) Google Oglasi (AdSense)

Odaberite svrhu: *

Poruka: *

*obavezno popuniti